Diensten

DWD Internet helpt organisaties op het gebied van digitale media. Afhankelijk van het doel en de doelgroep kunnen wij met onderstaande diensten helpen om uw online bereik te vergroten. Heeft u andere wensen? Neem dan met ons contact op voor een oplossing op maat.

 • WEBDESIGN

  Een website is de ideale manier om uw organisatie online onder de aandacht te brengen. Het grote voordeel van een website t.o.v. andere media is dat online informatie altijd beschikbaar is voor uw doelgroep. Een goede website heeft zijn eigen karakter en sluit aan bij de uitstraling die uw organisatie "offline" al heeft. Voor elk type website, groot of klein, eenvoudig of ingewikkeld kunnen wij u van dienst zijn.

 • E-COMMERCE

  Ondanks de aanhoudende financiële crisis hebben Nederlandse shoppers het eerste half jaar van 2013 opnieuw meer uitgegeven op het internet. Consumenten zijn steeds vaker en langer online om zich te oriënteren en een bestelling te doen. Dit zal de komende jaren alleen nog maar groeien. DWD Internet kan uw organisatie helpen om ook mee te profiteren van deze groei.

 • NIEUWSBRIEVEN

  Een digitale nieuwsbrief geeft u als ondernemer of organisatie een medium om goedkoop en doeltreffend uw boodschap over te brengen. Klanten, relaties of andere geïnteresseerden blijven zo gemakkelijk op de hoogte van uw acties, plannen en aanbiedingen. DWD Internet kan u helpen met het ontwerpen en samenstellen van een mailing, het vergaren van een publiek en uiteraard het versturen van de mailing.

 • MOBIEL

  Het gebruik van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets is de afgelopen jaren enorm gestegen. Daarom is het belangrijk om ook op deze platformen uw organisatie de aandacht te geven die het verdient. DWD Internet kan dit op verschillende manieren voor uw realiseren, bijvoorbeeld door een mobiele site, een responsive website of een mobiele app.

WIJ ONTWIKKELEN IN

software